Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CCL)
(haiq CCL)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
rzeka w pół święta
kamienny nurt śpiewa psalm
strwożona harfa
[haiq CCL]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 2 marca 2012
Anonimowy Użytkownik
E tam. Ja będę zaglądać. Wiesz. Choćby z przyzwyczajenia.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści