Moje sumienie coś ukrywa
Nauczono je.
Gdzie
nie ma
milczy - gryzie, lecz samo jest głupie
czucia odbiera
znęca
wzbudza i wygasza
Gdzie, jak nie w sobie!
- jedną staje się częścią
Moje sumienie
też coś ukrywa i milczy, ale CZUCIE odbiera.
Leczo wielosmakowe... ale czemu tytuł nie jest po polsku?
Będę do Ciebie wracać.