pewnego dnia spotkałem szatana Voyteq Hieronymus Borkowski
wynurzyła się z wody dawno zapomniana szanta
wódka z musztardówki, kapela może do rana Marzena P.S.
my wracamy - droga jak pacierz znana Wiktor Samol
w domku na polanie życie złamane Łukasz Radwaniak
każdemu wrogiem, przyjacielem, szatanem mrufka
niosę je w zębach na obszary mieszane Michał Kuśmider
zostawiam starszych panów i niebo nieskalane szklanka
śmierdzi ale warto puścić się z dymem estel
bujany fotel i dzieła Arystotelesa spaliłem jaca
poszarpana pościel, wybite okno na południe figa
tędy wnikały nacięcia, zdaje się Hayde