*** ()

[RainMaker]

Kocich śladów
Delikatny szmer
Zebrałem w pudełku

Przykładam do niego
Czasem ucho przed snem
By usłyszeć tajemnicę nocy



Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 14 głosów
[RainMaker]
[RainMaker]
Wiersz · 25 lutego 2001
anonim