Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
[RainMaker]
***
***
[RainMaker]
Za wyblakłą pajeczyną
Zagracony kąt
Zaledwie ludzkiej wyobraźni
Nic więcej
Parę słów
Snów kilka
Lub koszmarów
I kłębek marzeń
No i pajęczyna
Co znak daje
Jakie to stare
Jakie nijakie
Takie
Lubię
[RainMaker]
Wiersz · 28 lutego 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści