***

[RainMaker]

Za wyblakłą pajeczyną
Zagracony kąt
Zaledwie ludzkiej wyobraźni
Nic więcej
Parę słów
Snów kilka
Lub koszmarów
I kłębek marzeń

No i pajęczyna
Co znak daje
Jakie to stare
Jakie nijakie
Takie



Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 6 głosów
[RainMaker]
[RainMaker]
Wiersz · 28 lutego 2001
anonim