mam dość życia bez sensu

Carbo

mam dość życia bez sensu
które przecieka przez palce
mam dość bycia człowiekiem
skoro jestem zwierzęciem
mam dość szukania miłości
kiedy znajduję obłudę
mam dość swojego bólu
bo wiem że nigdy nie minie
mam dość ojca pijaka
który nie zna umiaru
mam dość kłamstwa i rządów
które panują w tym kraju
mam dość bycia szlachetnym
bo wiem że jestem ostatni
mam dość siebie samego
bo nie potrafię być szczery
mam dość moich sąsiadów
pragnących wiedzieć jak żyję
mam dość na przyszłość planów
i marzeń mam dosyć
i snów mam dosyć
i dość mam nadziei na szczęście
by dzień jeszcze jeden żyć pragnąć...

Carbo
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    sandra
    to jest wyśmienity tekst!!:)

    · Zgłoś · 18 lat
  • Carbo
    tak sobie myślę, że jeden z fajniejszych textów jakie napisałem.
    Pozdrawiam
    Paweł

    · Zgłoś · 18 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    mam 24 lata i rozmumiem.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Iwa
    bardzo dobry tekst, czuje sie podobnie.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Załamana
    super bardzo pasuje do mnie

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    gruszka
    super tekst a znalazalam go przez wpisanie w google mam dosc zycia i znalazlam to... przynajmniej wiem ze nie jestem sama :(

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Marzena
    Też mam dośc tego wszystkiego

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    Taki prawdziwy... :) Ale smutny

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    MartuŚ
    Tekst... hmmm... bardzo poriszający... i tak jak czytam chce mi się płakać:(

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    super tylko jak dalej zyc

    · Zgłoś · 17 lat