dzisiaj wśród neuronów panowało przygnębienie
obchód rozpoznał obniżenie nastroju u większości dendrytów i synaps
domyślam się że boją się farmakologii lub perswazji
na tyle długo aby doszło do przerysowania nieszkodliwych doświadczeń
wiem że teraz nie mogę kłamać i muszę werbować przeciwciała
* * *
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz
·
24 marca 2012
Obserwacja własna, czy też bardziej wiwisekcja?
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Anastazjo, weź głęboki oddech i wrzuć na luz.
To co uskuteczniasz można by zacząć podciągać pod stalking, a to karalne ;)
Troszkę dystansu nie zaszkodzi :)
Życzę Ci pogody ducha i jednak troszkę więcej rezerwy do siebie i - co najważniejsze - otoczenia :) Opiekun też człowiek i ma prawo do swojego zdania jak każdy inny użytkownik na stronie, nieprawdaż?
Przepraszam Voytku, że spamuję u Ciebie pod wierszem.
Pozdrawiam serdecznie.
ale poza tym, to rzeczywiście świetny tekst
Pozdrawiam:)