na progu
pośród innych rupieci
żegna wspomnienie wiosny
miś o spojrzeniu dziecka
odbija prawdę bezczynnych godzin
przez dziesiątki lat robił tyle rzeczy
by na starość dowiedzieć się
że nic od niego
nie zależy
1.04.2012
na progu
pośród innych rupieci
żegna wspomnienie wiosny
miś o spojrzeniu dziecka
odbija prawdę bezczynnych godzin
przez dziesiątki lat robił tyle rzeczy
by na starość dowiedzieć się
że nic od niego
nie zależy
1.04.2012
Natomiast konstrukcja tekstu (w sensie, że treść) wydaje mi się dość fajna, pomimo, że gustuję w zupełnie innym poezjowaniu :)
Pozdrowienia
Kochana Tussi - dawno Cię nie było, cieszę się. Serdeczności.
Bożenko - nie zawsze trafiam w tytuł. Póki co brak pomysłu? Pozdrawiam.
To zależy od otoczenia rodziny, a i zapewne od wielu czynników.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
S.