twoje delikatne usta
szepczą imię nie moje
ale słowa jak ludzie
mogą nie być szczere
twoje piękne oczy
patrzą nie w moją stronę
wzrok twój przyciągają
obrazki zmyślone
twoje ciało ulotne
przez ręce cudze pieszczone
ból również odczuwa
gdy ktoś skrzywdzić zechce
twoja dusza zniewolona
wyrywa się i ucieka
w świat marzeń niespełnionych
bo tylko tam jest wolna