dopisać na końcu kartki
rytm wartki
dołączyć do wpisu post scriptum
a w nim ultimatum i dictum
nabazgrać chwileczkę potem
dwie myśli jakoby złote
a może na piasku patykiem
MA – WINIEN naskrobać rubrykę
i zdanie o poniewierce
podpisać czerwonym sercem