***

Konrad Matysiak

Czas to uparcie powtarzane
jutro Aniela skoczy z mostu
by zasiać panikę

 

w znudzonym sercu
brak obowiązku
by zaprzeczyć

 

kamień to śmierć
każdej pralki

Konrad Matysiak
Konrad Matysiak
Wiersz · 6 kwietnia 2012
anonim