nic
nie stało się
za dużo
mówisz
kilka liter i nie wiem
przełknąć czy obracać ich treść
pod skórą miesiące wyrzeźbiły korytarze
to miejsce zderzeń przypadków
i świadomości na linii ognia
wędrówka przez wszystkie poziomy czarnym szlakiem
trudno
w tym szaleństwie brak metody
by wyjść z labiryntu
brak nici
porozumienia bez barier
Dziękuję.