Czytanie z "Declaratio de Ecclesiae habitudine ad religiones..."

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

Czytanie z Declaratio de Ecclesiae habitudine ad religiones non christianas

 

uniwersalny brak dogmatów
uniwersalny brak poczucia humoru
uniwersalna skończoność

 

partykularne wysypisko śmieci
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 kwietnia 2012
anonim