z Martyniki Martyna ponętna
nie ukrywa że woli dziewczęta
i że jeśli erotycznie jej się śni
to z reguły w sztywnych ramach własnej płci –
w preferencjach tych jest nieugięta?...
szczerość absolutna
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz
·
12 kwietnia 2012