Magia pustej ręki według Gichiny Funakoshiego

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

jak twierdzi znana tu i ówdzie poetka
podobno
tak złorzeczyłem pewnemu wydawcy
że jego córka
zapadła w lecie
na poważną chorobę
Tumor dysembryoplasticus neuroepithelialis

 

więc złorzeczcie
abyście byli słabi.
w tym tkwi siła

 

to się nazywa
magia pustej głowy
dopiero

 

 

01 – 08 - 2010 10:02 am

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 15 kwietnia 2012
anonim
  • anastazja
    'więc złorzeczcie
    abyście byli słabi.
    w tym tkwi siła'

    świetna ramówka.

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • smykusmyk
    Ależ fajny, błyskotliwy tekst! :)

    · Zgłoś · 12 lat temu