jak twierdzi znana tu i ówdzie poetka
podobno
tak złorzeczyłem pewnemu wydawcy
że jego córka
zapadła w lecie
na poważną chorobę
Tumor dysembryoplasticus neuroepithelialis
więc złorzeczcie
abyście byli słabi.
w tym tkwi siła
to się nazywa
magia pustej głowy
dopiero
01 – 08 - 2010 10:02 am
abyście byli słabi.
w tym tkwi siła'
świetna ramówka.