natchnienie

Andrzej Mazur

najlepsze wiersze są jak sny
poeta po przebudzeniu goni kartkę i długopis
by zdążyć skserować słowa
zanim je zapomni jak uśmiech Krysi czy Zosi
a może to Ewa była
nie NIE TA OD JABŁKA

Andrzej Mazur
Andrzej Mazur
Wiersz · 16 kwietnia 2012
anonim