jesteś jesteś jesteś
powieki chronią przed scenami pełnymi niemocy
jesteś jesteś jesteś
uszy pochłaniają ciszę spragnione rozkoszy
jesteś jesteś jesteś
myśli zasnęły zmęczone czekaniem
jak list w butelce
Andrzej Mazur
Andrzej Mazur
Wiersz
·
16 kwietnia 2012