Pasażerka i opętana noc

Andrzej Mazur

koty oczarują czernią hałaśliwe autobusy miejskie
Ciebie i energooszczędnych bezdomnych inaczej egzystujących
bez apokaliptycznej reinkarnacji dworzec zostanie ocalony

Andrzej Mazur
Andrzej Mazur
Wiersz · 16 kwietnia 2012
anonim