Na początku było słowo

Andrzej Mazur

Poeci tulą się do imion
By szeptać w swych snach
Agnieszka Aleksandra Anna
Karolina Katarzyna Klaudia
Natchnienie nie może być bezimienne

Andrzej Mazur
Andrzej Mazur
Wiersz · 16 kwietnia 2012
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Tu jest dość ciekawa myśl i nawet całkiem zgrabnie, bez kalek językowych ułożona. Każdy piszący ma taki swój motor napędowy.

    · Zgłoś · 12 lat