kropka

Evit-ka

 na koniec
przygotowałam sobie kropkę

 

całe życie i punkt
zaraz po nim

 

tymczasem pytanie:
a co przed nim – już albo JESZCZE?

 

co wobec dojmującej świadomości?
przybliżania się

 

z każdym kolejnym słowem do kropki
coraz to NIEODWRACALNIEJ

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 kwietnia 2012
anonim