mentalna fizjologia

anhelus

przeżuwając
nie poczułaś smaku

mechaniczne pożeranie
potem wydalanie odpadów

bez głebszej analizy

konsumpcja uczuć
zawężająca pole widzenia

i śmiech przechodniów
stapających po moim
życiu 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
anhelus
anhelus
Wiersz · 27 kwietnia 2012
anonim