Zanim spojrzę w Twoje oczy,
Przepełnione moją winą,
Beznamiętnie, cicho przetnę
Żyły, które złotem płyną...
Nim pozbawię się przyszłości,
Tępym aż do bólu nożem,
Stojąc sama w blasku świecy,
Pojmę, że Cię nie ma, Boże...
demencja
Wiersz
·
2 marca 2001
-
SLEJSIQTo jest... to jest wspaniałe...
-
JamTo jest... to by bylo wspaniale, gdyby sie dokladniej rymowalo i bylo nieco dluzsze... :D
-
SLEJSIQTam ty sie znasz... zreszta niewiele mozna oczekiwac od kogoś kto sie zabezpiecza czpka niewidka....