4

Patryk Nadolny


ja powtórzę się naraz w tym miejscu za kropki

w jednym punkcie przekazu

 

zamienię się w zdanie

 

 

(z cyklu: Martwe miniatury)

Oceń ten tekst
Patryk Nadolny
Patryk Nadolny
Wiersz · 29 kwietnia 2012
anonim