5

Patryk Nadolny


wy wracacie

pukając do zamkniętych kropek

 

nieznajomy nie wpuści poprzez judasz światło

nawet myśli do środka

 

drzwi są też tajemne

 

 

(z cyklu: Martwe miniatury)

 

 

 

 

Patryk Nadolny
Patryk Nadolny
Wiersz · 29 kwietnia 2012
anonim