strzeżcie się tego domu

Renata

Proponuję zmiane trybu życia-powiedział Bóg

całe lata poznawałeś
tajemnice i zagadki inteligencji
wódki z matematycznym humorem
potrafisz
obliczyć ile butelka ma kieliszków
a kieliszek kropel
robak zalany
pała przepita
gdzie pies pogrzebany
gdzie kurwa ten Bóg
pyta
a ziarno na zasiew
pozostawione samopas
rozrasta się chwastem

tutaj dumek nikt
nie śpiewa
honor zasnął
zawstydzony
starość nagość
wszystko jedno
halo halo
ocknij się
teraz Heniek nalewa
tylko kaktus pić nie musi

Renata
Renata
Wiersz · 2 maja 2012
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "całe lata poznawałeś
    tajemnice i zagadki inteligencji
    wódki z matematycznym humorem
    potrafisz
    obliczyć ile butelka ma kieliszków
    a kieliszek kropel
    robak zalany
    pała przepita
    gdzie pies pogrzebany
    gdzie kurwa ten Bóg
    pyta" - świetny fragment

    · Zgłoś · 12 lat
Usunięto 1 komentarz