liryczna melodia posrod traw
szuka ujscia w ludzkich sercach
kluczy po pajeczynie doznan
nie widzi wyjscia z tego labiryntu
dwie drogi
dwa drogowskazy
zycie, smierc
która droge wybierzesz ty
zycie- niespodzianki
male sukcesy, wielkie porazki
smierc- spokoj
szczescie, odpoczynek
czemu przewaznie wybieramy
trudniejsze wyjscie
a może te decyzje same się podejmuja
bo nie wiemy
kiedy przyjdzie czarna wdowa
a kiedy uwolnimy się z pajeczyny