noszę czasem

ARS TO od tyłu sra

noszę kapelusz
na rondzie przetarty kapelusz czarny
gangsterski model kapelusz znośny
czasem martwym zdejmuję z głowy

 

potrzebą
odejść

 

kapelusz noszę gangsterski
model bardzo przydatny w chwili ukłonu
zdejmuję z głowy potrzebą odejść
żadnej nie czyniąc zniewagi

 

nikomu
bardzo przydatny

 

w chwili ukłonu gdzie kark pochylony
nieprzesadnie żadnej nie czyniąc zniewagi

 

nikomu noszę go dumnie

bo oczy kradnie gdzie kark

pochylony nieprzesadnie noszę

 

kapelusz

na rondzie przetarty

noszę go dumnie bo oczy

kradnie

 

kapelusz noszę czasem

 

martwym

ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra
Wiersz · 5 maja 2012
anonim