{will you waiting for me ...}

poetzl

najbliższy memu sercu
od dzisiaj jesteś ty
w bardzo enigmatycznej wersji ostrza

i gładzisz mnie po piersiach
i gładzisz mnie po twarzy
wbijając się głęboko, mocno

przeżyliśmy już razem
jesień, zimę, rozstanie,
jesień, zimę

i ciągle jesteś we mnie i będziesz
w mojej krtani, dłoniach i umyśle
krwią przelanym z serca

zapomniałeś ile śmierć krzywd ci już wyrządziła?
powróciła pierwszą wiosną
zacząłeś mnie zabijać

poetzl
poetzl
Wiersz · 1 marca 2001
anonim
  • lotna
    Poetzl,twoje wiersze mają w sobie to 'coś', po prostu do mnie trafiają!nie wszystkie, ale sporo. Czekam na więcej!

    · Zgłoś · 21 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    xxx
    zajebisty wierszyk podoba mi sie bardzo tak dalej

    · Zgłoś · 20 lat