Rozstanie

angel182

        Zimo...odchodzisz
      tak nagle jak przychodzisz.
        Wiatr-twój kochanek
      zdmuchuje z bezdomnych liści
        Śnieg-twoją lodowatą duszę...
angel182
angel182
Wiersz · 2 marca 2001
anonim