taki gust (w kwestii chust?)

Evit-ka

 Ryś – saper z Osiedla KUPEREK
na zbiórki uczęszczał harcerek –
prócz mundurków no i chust
go rajcował dziewcząt biust –
a reszta? mu po cholerę?...
 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 11 maja 2012
anonim
  • Jacek
    Uwielbiam limeryki, ale nie lubię łatania wersów naciąganą składnią.

    · Zgłoś · 12 lat