Literatura

26MAJ (wiersz)

emka78

 

MAMA DZIŚ DZIEŃ MATKI, 26-TY MAJ JEST, A Z OKAZJI TEJ DLA MAMY TEKST, KRÓTKA, ZWIĘZŁA TREŚĆ, WIERSZA NIESIONA WIEŚĆ, UTWÓR MAMIE SŁANY, PRZEZNACZONY ORAZ JEJ DEDYKOWANY! MAMY MAMY DZIONEK SWÓJ MAJĄ, OKAZJĘ TĄ SZCZEGÓLNĄ, ŚWIĘTUJĄ DZIŚ MATKI DZIEŃ, BO 26-TY MAJ JEST! MIĘDZYNARODOWY MATKI DZIEŃ, DZISIAJ MAMY I OBCHODZĄ GO WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU Z CAŁEGO ŚWIATA MAMY, OGÓLNOŚWIATOWY DZIONEK MATEK Z GLOBU ZIEMSKIEGO, TAK WAŻNEGO, SZCZEGÓLNEGO I ŚWIĄTECZNEGO! MAMOM MAMOM PISZĘ TERAZ NA26-TY MAJ, BO W TEN DZIEŃ PRZYPADA DZIEŃ MATKI NA CAŁYM ŚWIECIE. ŚWIĘTO MAMY OBCHODZIĆ SWE BĘDĄ HUCZNIE I WESOŁO, RADOŚNIE ORAZ POGODNIE, DZIEŃ TEN PEŁEN ŻYCZEŃ, UŚMIECHÓW, POMYŚLNOŚCI, SZCZĘŚCIA ORAZ MIŁOŚCI. MATKI MATKI NA ZIEMI DZIEŃ SWÓJ MAJĄ, OBCHODZĄ GO W ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERZE, JEST RODZINNIE I PRZYJEMNIE. MIĘDZYNARODOWY, DZIONEK TEN, OGÓLNOŚWIATOWY, DZISIAJ, JEST, 26-TY MAJOWY DZIEŃ, PRZEPEŁNIONY SŁOŃCA LŚNIENIEM, JEGO BLASKIEM WYPEŁNIONY, PROMIENNY, A JAKŻE PRZYJEMNY, Z AURĄ POGODNĄ I ATMOSFERĄ MIŁĄ, TAK RADOSNY, ŻEŚKI, Z UŚMIECHEM NA TWARZACH, A WOKÓŁ WIELE MIŁOŚCI, BLISKOŚCI, ODCZUĆ WZAJEMNOŚCI, A DOKOŁA MNÓSTWO UCZUĆ, PEŁNIA WSPÓLNEJ JEDNOŚCI. ŻYCZENIA W TYM WIERSZU ŻYCZENIA SKŁADAM WAM, NAJLEPSZE I NAJSERDECZNIEJSZE DLA WAS, MAM, DUŻO RADOŚCI I ZDROWIA, SZCZĘŚCIA ORAZ POMYŚLNOŚCI, POGODY, SIŁ, CUDNEJ URODY, MŁODOŚCI DO PÓŻNEJ STAROŚCI, UŚMIECHÓW OD UCHA DO UCHA, WIĘCEJ DLA DZIECI CIERPLIWOŚCI, MARZEŃ SPEŁNIENIA, Z WASZYCH POCIECH I ŻYCIA ZADOWOLENIA, ZREALIZOWANIA PLANÓW WŁASNYCH, SŁOŃCA PROMIENI JASNYCH. DLA MAMY DLA MAMY, WIERSZA TEKST, BO DZISIAJ, 26-TY DZIEŃ MAJOWY JEST, A DO TEGO MATKI DZIEŃ. MAMO, CHCĘ CI ZŁOŻYĆ WIELE ŻYCZEŃ, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH, MARZEŃ TWYCH, ZDROWIA, UŚMIECHÓW, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI, WIELE RADOŚCI I DLA NAS, CÓREK WIĘCEJ ZROZUMIENIA I CIERPLIWOŚCI, MNÓSTWA SŁOŃCA PROMIENI, PRZEPIĘKNEJ POGODY. DLA CIEBIE, MAMO, UTWORU TREŚĆ Z SERCA, Z DUSZY GŁĘBI, TAK ZE ŚRODKA MEGO, Z WNĘTRZA SWEGO, TAK ODE MNIE, TEN TEKST, OD SAMEJ SIEBIE, WIERSZ Z DEDYKACJĄ, OD SAMEJ SIEBIE, Z PRZEZNACZENIEM, DLA MAMY JEST.

przysłano: 13 maja 2012 (historia)

Inne teksty autora

26MAJ
emka78
MIŁOŚĆ
emka78

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca