starość dostojnie wygodna

Evit-ka

w Italii rzymski senator

niemało zapewne dał za to

by posiąść niewolnicę

zanim odczuje miażdżycę –

a przy tym nie zostać tatą

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 16 maja 2012
anonim