pa górki

Grzesiek z nick-ąd


Człowiek przez całe krótkie życie

samotny jest jak pusty kielich

z tym waszym wielkim niedopiciem

z tym swoim małym na mnie nie licz

 

 

z przepijanymi wspominkami

jak pięknie było jak nie będzie

z codzień porannym bywaj z nami

Panie łaskawy coraz częsciej

 

 

i nagle nie ma kogo wołać

bo wkoło same puste twarze

i Panów nie ma bo swawola

układa wiersze na cmentarzach

 

 

bo ktoś wpadł w siłe niedoczasu

choć bywał księciem z białym koniem

nie było nas nie było lasów

jesteśmy my więc to już koniec

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 16 maja 2012
anonim
  • Mithril
    Gregor - olbrzymie...........................jest wiersz!

    · Zgłoś · 12 lat
  • Ata
    czy Ty jesteś 'tym' - z nick-ądem- co był kiedyś na portalu p-w?:)

    siłe - siłę. Poza tym pięknie.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    i w "częsciej" - zabrakło ogonka przy -s-

    · Zgłoś · 11 lat
  • Marta
    kochany jest ten wiersz ;))))))

    · Zgłoś · 11 lat
  • Konrad Koper
    Trochę gorzej z przekazem. 5

    · Zgłoś · 11 lat