tatuaż

Evit-ka

boleśnie wbita igła

pozostawiła ciemny ślad

w mózgu i na kilku organach wewnętrznych

 

nie starała się nawet

ominąć mocarnej pompy krwi

zwanej potocznie sercem

 

pod wymyślnym rysunkiem

chytrze ukryła istotę rzeczy

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 maja 2012
anonim