nigdy

Evit-ka

nigdy dotąd
tak nie kochała

 

przedtem nie miała pojęcia
że najwięcej moralności jest w grzechu -

 

przysięgała że
nigdy w życiu ani w śmierci...

 

nie przyjmując do wiadomości faktu
iż oba te zjawiska często miewały złą reputację

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 maja 2012
anonim