W tę noc,
Pełna nadziei,
Siedzimy razem,
Przy ognisku cieni.
Pustka towarzyszy naszym słowom,
Jak wschodzącą gwiazda,
Towarzyska poranka.
Niesiemy w darze Nadzieję i Miłości,
Do tych co,
Po drugiej stronie ziemi plączą,
Patrząc się w ten sam księżyc.
Przy ognisku
Radzy
Radzy
Wiersz
·
19 maja 2012
-
Justyna D. Barańska"Pustka towarzyszy naszym słowom" - a no właśnie...
-
smykusmykOjej.