Moja przyszłość zależy od Ciebie
Jak bardzo mnie Kochasz to da mi siłę
Da mi przewagę nad dniem, nad nocą
Noc będzie uległa, dzień przestanie krzyczeć
Nie będzie walki, nie będzie gonitwy
Szczęście spocznie na ramionach Naszych
Nie chcę snu, nie potrzeba mi snu
Rzeczywistość jest wyraźniejsza
Kocham Cię, Kochasz mnie
Ja widzę, ja w końcu widzę !
Ja czuje, ludzie ja czuję !
Ja żyję i żyć będe wiecznie.