Nim zamknę oczy a ciemność nastanie
nim forma uczuć zapisze kazanie
zwrócę się do Ciebie o pomoc
Nim wiatr zawieje ze wszystkich stron
nim wolność zgładzi obłudny rząd
zwrócę się do Ciebie o pomoc
Nim każdy wokół o mnie zapomni
nim znikną wszyscy ludzie postronni
zbiorę swego życia owoc...
zwrócę się do Ciebie o pomoc.