Literatura

Ostatni e - m@il z niepowrotu (wiersz)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


czy jednym usuń
można uwolnić
obojętność
amnezję
nienawiść-
nigdy mnie nie było


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
talia77 30 maja 2012, 10:21
fajna miniatura!
Patryk Nadolny
Patryk Nadolny 30 maja 2012, 10:35
Świetna technokratyczna metafora, która dobrze wpasowuje się w obszary myśli samobójczych. Albo i nie, miniaturka też nawiązuje do problemu eutanazji.
(Jeśli dobrze ją odczytuję).
przysłano: 30 maja 2012 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca