nie ma czasu
głównie tak w ogóle
zaraz potem nie ma czasu
dla siebie
nadmienia również że nie ma czasu
dla przyjaciół i wrogów
ponadto nie ma czasu
na myślenie
a także nie ma czasu
na (nie)posiadanie czasu
zdarza się nawet że nie ma czasu
na pobożną przesadę w czynieniu dobra
bo nie ma czasu
na czynną lub bierną miłość bliźniego -
i wnet go nie ma
BIEDACZYSKA