zastanawiam się tylko nad zasadnością ącznego zapisu "prostackalinijność". Wydaje mi się, że "prostacka linijność' w zupełności wystarcza. Dla mnie to uderzenie w idiotycznie przeakcentowywaną PoPrawność Polityczną przekładaną również na sfery pozapolityczne. Tak czytam "prostacką linijność"...