skubacza los

Evit-ka

 

skubacz piór gęsich z Bali wyspy

kompleks miał nader oczywisty –

okazał go na drobiu gali

i w buduarze panny Lali –

gdy zmysły prysły

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 5 czerwca 2012
anonim