akumulacja

Evit-ka

 

nagromadzenie wszystkich

BYĆ MOŻE i NIEWYKLUCZONE
z nieśmiałym przejściem do ZAPEWNE

 

przystanięcie na etapie przeczutych BEZ WĄTPIENIA

podpartych tyczkami z JUŻ DOBRZE

i zawieszonych na sznurku od Z PEWNOŚCIĄ

 

i raptowny przeskok ku RÓBCIE CO CHCECIE

oraz NIECH SIĘ DZIEJE CO CHCE

z niejasnych przyczyn

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 13 czerwca 2012
anonim