nagromadzenie wszystkich
BYĆ MOŻE i NIEWYKLUCZONE
z nieśmiałym przejściem do ZAPEWNE
przystanięcie na etapie przeczutych BEZ WĄTPIENIA
podpartych tyczkami z JUŻ DOBRZE
i zawieszonych na sznurku od Z PEWNOŚCIĄ
i raptowny przeskok ku RÓBCIE CO CHCECIE
oraz NIECH SIĘ DZIEJE CO CHCE
z niejasnych przyczyn