niedola żony

Evit-ka

 

w Łucku żona masochisty

wie czym dramat osobisty –

nawet kiedy jest w potrzebie

w seksie liczyć ma... na siebie –

w imię swoich upodobań mąż ją trwale skreślił z listy

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 17 czerwca 2012
anonim