yesterday

Jarosław Baprawski

chodź i nie maluj mi świata
zazielenił się szczypior na oknie
jeszcze dzisiaj zrób śledzia w śmietanie
przetrzyj ścierką ceratę na wylot

wypalimy po szlugu
spłyniemy niagarą
w jutrzenkę

może za bulajem
wzejdzie słońce

zaśpiewają bitelsi

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 25 czerwca 2012
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Facet, weź się w garść i pisz jak wcześniej, jak przy "trzech godzinach szczęścia", co? Bo powyższe to jest jakaś straszna imitacja tekstu literackiego i na dodatek bezcześcisz Beatlesów :>

    · Zgłoś · 12 lat
  • Jarosław Baprawski
    ...to może nie "przeżywaj"...aż tak bardzo:)...pozdrówka Justi:)

    · Zgłoś · 12 lat
  • Justyna D. Barańska
    Nie ma czego przeżywać ;)

    · Zgłoś · 12 lat