Medytacje

wwisniewski777

Jeszcze raz, zaczynam.

W głowie coś z wczoraj i sprzed roku;

stół, noga, krzesło, obawa -

żeby tylko nic mnie z Ciebie nie minęło -

stół, noga, krzesło, obawa.

W głowie coś z wczoraj i sprzed roku.

Zaczynam, jeszcze raz.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
wwisniewski777
wwisniewski777
Wiersz · 28 czerwca 2012
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Mało, za mało. Nie wszedłeś w tkankę, płyniesz za bardzo po powierzchni problemu, a bądź co bądź tytuł sugeruje mocne przeżycie.

    · Zgłoś · 12 lat temu