ODKAMIENOWANIE

Jakint

powiedziałeś mi wczoraj
że gdybyś urodził się pod szczęśliwą gwiazdą
byłaby to Shakira

w odwecie puściłem nosem bańkę

sny na jawie spełniają się tylko wtedy
gdy maczają w nich ręce
czescy konstruktorzy
 

Oceń ten tekst
Jakint
Jakint
Wiersz · 8 lipca 2012
anonim